Menu

Bij Gielke verse friet staan we 7 dagen per week voor u klaar. We stemmen onze werkzaamheden af op de wensen van de klant en zorgen ervoor dat u nooit zonder verse friet komt te zitten. Een klant zonder friet bestaat niet. Heeft u vragen over de mogelijkheden neem gerust contact met ons op.  Onze pijlers zijn in ieder geval een zekerheid.

Sinds onze opening zijn wij begonnen met Gielke Verse Friet. Contstante kwaliteit is In ons bedrijf heel erg belangrijk. Chauffeurs super vriendelijk, Medewerkers denken mee. Kortom: Gewoon ouderwetse service die wij als normaal ervaren.

Paul en Marjolein - Friture Peters

Gewoon de lekkerste friet en hele goede service TOP!

Fien - Cafetaria d'r Bösch

Wij kiezen voor Gielke Verse Friet omdat dit simpelweg de beste verse friet is. Maar ook niet te vergeten de geweldige service wat deze mannen leveren iedere dag weer!

Nicky en Team - Lucky Luc

Een dik jaar geleden startte ik cafetaria t’Heukske. Het stond al vast dat ik Gielke Verse Friet ging gebruiken. Tot nu toe zeker geen spijt daarvan. Lekkere friet en een goede service. Toppie!!

Sylvia - Cafetaria 't Heukske

Wij zijn in maart 2017 gestart met Gielke Verse Friet. De friet en de levering bevalt prima, waardoor onze friet altijd vers is. Klanten komen ervoor terug! Goede begeleiding van Servé Noé. Kortom: “Voor ons geen ander meer dan Gielke Verse Friet!”

Nico en Lisette Zevenhoven - Cafetaria Vaesrade

“In december bestaat onze cafetaria 5 jaar. Wij zijn direct gestart met Gielke Verse Friet en we hebben geen moment getwijfeld om over te stappen op een andere leverancier. Onze klanten zijn gek op onze frietjes! Onze complimenten aan Gielke Verse Friet voor de goede service en kwaliteit.”

Myra - Cafetaria Wetzels

Meer weten over onze heerlijke friet? Neem contact met ons op!

 

© Gielke